Hafta sonu dijital platformlarda neler izleyebilirim?

Hafta sonunu evde geçirecekler için beş yeni dizi ve film önerisini anadolugazete.com.tr sizler için derledi...

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Hafta sonunu evde geçirecekler için dijital platformlarda diziler ve filmlerle dolu bir program var.

Sizin için derlediğimiz programda öne çıkanlar şu şekilde:

YÜZLEŞME - AMAZON PRIME

Arda Turan: Yüzleşme, döneminin en yetenekli ve en sevilen Türk futbolcusu Arda Turan'ın kendisiyle yüzleşmesini konu alıyor. Bayrampaşa’nın dar sokaklarından Ali Sami Yen’in büyülü çimlerine, Vicente Calderon’a ve Camp Nou’ya uzanan bir hikayeye odaklanan belgeselde, Arda Turan’ın hayatı mercek altına alınıyor. Bu yapımda, başarılı futbolcunun zaferleri, karşılaştığı zorluklar, hataları, saha içindeki ve dışındaki inişleri ve çıkışları detaylı bir şekilde anlatılıyor.

KABAHAT - MUBI

Ergenliğe henüz adım atan Reyhan, bu yaz tatilini babaannesinin köy evinde geçirecektir. Ancak bu tatil, önceki tatillerden oldukça farklı olacaktır. Reyhan, arkadaşı Şükran'la birlikte yaşama dair yeni ve farklı şeyler keşfedecek, korkularıyla yüzleşecek ve dostluk ile dayanışmanın gerçek anlamını anlama ve test etme fırsatı bulacaktır.

SENİN ADIN - MUBI

Kendini bir başkasının bedeninde bulma temasını Hollywood defalarca işlese de, hiçbiri Makoto Shinkai'nin bu hayal gücü yüksek animeyle boy ölçüşemez. Zamanda yolculuk, büyüme öyküsü ve aşk filmi unsurlarını bünyesinde barındıran bu anime, şaşırtıcı bir fantastik serüven sunuyor.

I CAN'T LIVE WİTHOUT YOU

Carlos, cep telefonu bağımlılığı nedeniyle önemli bir aile etkinliğini mahvettiğinde evliliğini tehlikeye atar. Eşi Adela'nın güvenini yeniden kazanmak için, cep telefonu bağımlıları için hazırlanan alışılmadık bir terapi programına katılmaya karar verir.

NARSİSTLE AŞK

"Narsistle Aşk," ideal eşini bulduğunu düşünen bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Blanche, Gregoire ile tanıştığında aradığı kişiyi bulduğunu düşünür. İkisi arasındaki bağ hızla güçlenir ve hikayeleri coşkuyla gelişir. Çift, aynı eve taşınmaya ve Blanche'ın ailesinden, ikiz kardeşinden uzaklaşarak yeni bir hayata başlamaya karar verir. Ancak kısa süre içinde Blanche, sahiplenici ve tehlikeli bir adamla zehirli bir ilişkiye sürüklenir. Gregoire'nın sakin görünümünün ardında, hasta ruhlu, karanlık ve her şeyi kontrol eden bir canavar olduğunu keşfeder.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri