Hafta sonu dijital platformlarda neler izleyebilirim?

Hafta sonunu evde geçirecekler için beş yeni dizi ve film önerisini anadolugazete.com.tr sizler için derledi...

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Hafta sonunu evde geçirecekler için dijital platformlarda diziler ve filmlerle dolu bir program var.

Sizin için derlediğimiz programda öne çıkanlar şu şekilde:

KİM DEMİŞ KÖTÜYÜZ DİYE - NETFLIX

Kurnaz Kötüler çetesi, Cadılar Bayramı’nın karanlık atmosferini avantaja dönüştürmek için korkunç bir malikaneyi hedef alır. Malikane, eski bir soylunun lanetli hazineleriyle dolu, kasvetli bir yerdir ve içeride yalnızca korkunç hikâyeleri olan hayaletler değil, gerçek tehlikeler de vardır.

PLATFORM 2 - NETFLIX

Gizemli lider, toplumun karanlık yüzünü yöneten, acımasız bir hiyerarşi ile dikey hücreler oluşturmuştur. Bu hücrelerde, insanlar korku içinde yaşarken, liderin kuralları her şeyi belirler. Herkes, sırlarını korumak ve hayatta kalmak için mücadele ederken, yeni gelen bir kişi, bu baskıcı sisteme karşı bir isyan başlatma cesaretini gösterir.

BELALI İŞ - NETFLIX

Haksız yere cinayetten suçlu bulunan sakar bir elektronik cihaz satıcısı, bir sabah uyanır ve kendisini karanlık bir dünyanın ortasında bulur. Hemen her şeyini kaybeden bu sıradan adam, cinayeti işlemediğini kanıtlamak için mücadele etmeye karar verir. Ancak, bu mücadele, yalnızca kendi masumiyetini kanıtlamaktan çok daha fazlasını gerektirecektir.

KASAP HAVASI - MUBI

Toplumun kurallarına başkaldıran bir kadının duygusal çalkantılarını derinlemesine işleyen Çiğdem Sezgin imzalı bu film, izleyicilere isyanın ve huzursuz edici anların yalın bir portresini sunuyor. Kadının içsel çatışmaları, çevresindeki baskılara karşı duyduğu öfke ve kendi kimliğini bulma arayışı etrafında şekilleniyor.

ONUN FİLMİ - MUBI

"Onun Filmi," Türk sinemasının farklı kuşaklarından kadın yönetmenlerin ilk film üretim süreçlerini derinlemesine inceleyen bir belgesel. Film, iki genç kadın yönetmenin deneyimleri aracılığıyla, sinema sektöründe karşılaştıkları zorlukları ve ataerkil normlarla verdikleri mücadeleyi gözler önüne seriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri