Hatay'da bir yolcu, otobüs şoförünün kulağını ısırarak kopardı, parasını alıp kaçtı

Hatay'ın Erzin ilçesinde minibüs şoförü Şefik Vural ile yolcu arasında yaşanan kavga, güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, yolcunun minibüs şoförüne hakaret etmesiyle başladı ve şoförün kulağını ısıran şahsın şoförün cebinden düşen parayı alıp cebine koyduğu anlar görüntülere yansıdı.

Şefik Vural, aracıyla saat 16.00 Erzin-Adana seferine çıkmak üzereyken son anda minibüse binen H.T. isimli yolcuya ücretini sordu. Yolcunun "al lan" şeklindeki cevabına tepki gösteren Vural, küfürlü yanıtla karşılaştı. Durumun daha da gerilmesiyle H.T., Vural’a saldırarak şoförü yaklaşık 9 yerinden ısırdı ve darp etti. Kavga sırasında Vural’ın kulağı koptu.

Meslektaşlarının yardımıyla H.T.’den kurtulan Vural, Adana’daki hastanede zaman geçtiği için kulağı dikilemedi. Vural’ın 10 gün sonra yeniden ameliyat olması gerekecek. Olayın ardından H.T., adli makamlarca tutuklandı. Ayrıca, saldırganın birkaç gün önce başka bir kişiyi de ısırdığı ve 5 dikiş attırdığı öğrenildi.

Şefik Vural, yaşananları şu şekilde anlattı: “Adana’ya saat 4’te seferim vardı. 5 dakika kala arabayı çalıştırdım, hareket etmeden önce bir kişi daha geldi. Kapıyı açıp Adana’ya gideceğini söyleyerek bindi. Ücreti sorduğumda ‘al lan’ diyerek parayı verdi. Ben de ‘hayırdır’ deyince küfür etti. Boş bulunduğum anda yumruk attı ve üstüme çullandı. Vücudumun 8-9 yerinden ısırdı ve yumrukladı. Kulağımı ısırarak kopardı. Arkadaşlarım geldiğinde cebimdeki parayı da aldı. Kameralarda kayıtlı, sonuna kadar davacıyım.”

Erzin Minibüs Kooperatif Başkanı Caner Erçökük, yaşanan olayı kınayarak, “Şefik Vural isimli şoför arkadaşımızın kulağı kopuyor, kafasını direksiyona vuruyor. Hastanede kulağını dikemediler, Adana’ya gidip 10 gün sonra ameliyat olacak. Bu talihsiz olayı yaşadı” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri