Hava bugün nasıl? 2 Haziran 2023 güncel hava durumu

Hava bugün nasıl? 2 Haziran 2023 güncel hava durumu merakediliyor. İşte detaylar...

Ege Bölgesinde kuvvetli sağanak yağışlar etkili oluyor. Bu yağışlara zaman zaman gök gürültüleri de eşlik edecek. Sıcaklık İzmir'de 27, Muğla ve Afyonkarahisar'da 23 derece ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesi de bulutlu ve yağışlı havanın etkisi altında. Sıcaklık doğu kentlerde 30 derecenin üzerine çıkıyor. Hatay'da 34 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

İç Anadolu Bölgesinde gök gürültülü sağanaklar etkisini sürdürüyor. Ani sel ve su baskınlarına, ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olunmalı. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 24-26 derecelerde ölçülüyor.

Karadeniz Bölgesinde de yağışlı bir hava var. Sıcaklık bölgede 20-25 derece arasında ölçülüyor. Cumartesi günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde de kapalı, bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Yer yer yağışların da etkili olduğu bölgede sıcaklık batı kentlerde 25-30, diğer yerlerde 20-25 derece arasında ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde hava bulutlu. Sıcaklık Gaziantep'te 30, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da 34, Adıyaman'da 31 derece ölçülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri