Hırvat 'kartel' Nenad Petrak, Üsküdar'da yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Kartel-2 Operasyonuna dair bilgiler verdi. Uluslararası bir operasyon olan Kartel-2 Operasyonunda Nenad Petrak, Üsküdar'da yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya üzerinden yine çok önemli bir operasyonun haberini paylaştı. Yerlikaya, İstanbul’da düzenlenen "Kartel-2 Operasyonu" ile Interpol'ün aradığı bir kişinin yakalandığını duyurdu. Hırvatistan makamlarınca Interpol tarafından; Kırmızı Bülten ile aranan, Güney Amerika’dan elde edilen uyuşturucuyu Avrupa'ya dağıtan isim Nenad Petrak "Adriatica Operasyonu" kapsamında yakalandı. Organize suç örgütünün elebaşı olarak tanımlanan, uluslararası uyuşturucu “Karteli” olarak bilinen Hırvatistan uyruklu Nenad Petrak, güvenlik güçleri tarafından Üsküdar’da yakalandı.

Ali Yerlikaya, organize suç örgütlerinde hem uluslararası hem ülkemizde yer etmeye çalışanlara karşı ayrım yapmaksızın mücadelelerini sürdürdüklerini söyledi.

Operasyona katılarak uluslararası bir şebekenin çökertilmesinde etkin rol oynayan "kahraman polislerimizi tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum" diyen Yerlikaya, operasyonların devam edeceği sinyalini de verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri