İbrahim Çelebi'den Terör Saldırısına Lanet

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Ankara'da İçişleri Bakanlığı girişinde meydana gelen saldırıyı kınadığını dile getiren bir açıklama yaptı.

Ankara'da meydana gelen terör saldırısı sonrasında bir açıklama yapan Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, saldırıyı şiddetle kınadı.

''BU TÜR HAİN EYLEMLER MİLLETİMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ BOZAMAYACAKTIR''

Çelebi'nin açıklamasında, "Ankara'daki menfur terör saldırısını en sert şekilde lanetliyorum. Bu tür hain eylemler, milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır. Teröristleri ve arkalarındaki karanlık güçleri bertaraf etmek adına kararlılıkla mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin ve devlet kurumlarımızın daima yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum."

Genel Başkan İbrahim Çelebi, “Bu hain saldırılar, milletimizin azim ve kararlılığını kıramayacaktır. Milletimiz ve devletimiz, hain güçlere fırsat vermeyecek, birlik ve beraberlik içinde mücadelesini sürdürecektir. Bu saldırıda yaralananlara acil şifalar, milletimize ve memleketimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri