İbrahim Yattara futbol hayatına Sivas’ta devam ediyor: Efsane isim futbola doyamıyor!

Süper Lig’den iz bırakmış çok sayıda yabancı futbolcu geçti. Trabzonspor’un önemli futbolcularından biri olan İbrahim Yattara, aktif futbol hayatına devam ediyor.

Trabzonspor'un efsane futbolcularından İbrahim Yattara, Sivas'ta bulunan İmranlıspor adlı süper amatör lig kulübüne transfer oldu.

Uzun yıllar Trabzonspor forması giyen ve hem oyun tarzıyla hem gol sevinçleri ile taraftarların sevgisini kazanan İbrahim Yattara, futbol kariyerine Sivas'ta amatör bir spor kulübünde devam etme kararı aldı.

43 yaşındaki Yattara, Türk vatandaşı olduktan sonra İbrahim Üçüncü adını almıştı. Yattara 8 sene Trabzonspor’da 1 sene de Mersin İdman Yurdu’nda kısa bir dönem de Yeşil Çivril Belediyespor da futbol oynamıştı.

Yattara, son olarak Fatih Tekke’nin ekibinde yer alarak İstanbulspor’da yardımcı antrenör olarak uzun süre görev yapmıştı.

Yattara, Sivas Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden ve Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için çaba sarf eden İmranlıspor'a transfer oldu. İmranlıspor Kulübü, Gineli eski milli futbolcuyla play-off maçları süresince sözleşme imzaladı.

İstanbul'da gerçekleşen imza törenine İmranlıspor Kulüp Başkanı Adnan Avcı ve Kulüp Avukatı Enes Yüksel de katıldı.

18 Şubat'ta başlayacak olan play-off mücadelelerinde forma giyecek olan İbrahim Yattara'nın, yakın bir zamanda İmranlı'ya giderek takımla tanışması ve antrenmanlara başlaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri