İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Jill Morris göreve başladı

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Jill Morris, "Türkiye'deki ilk birkaç ayımın ardından ilk video mesajımla size "merhaba" demek istedim” başlıklı bir video yayınladı.Videoda Türklerden tavsiye isteyen Morris "Neler yapmalı, nereleri görmeliyim?" dedi.

Büyükelçi Jill Morris, “Türkiye'deki ilk birkaç ayımın ardından ilk video mesajımla size "merhaba" demek istedim” başlıklı bir video yayınladı.

Yayınladığı videoda, bu göreve gelen ilk kadın olmaktan gurur duyduğunun altını çizen Morris, 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler için geçmiş olsun dileklerini iletti.

Türkiye'nin Birleşik Krallık'ın vazgeçilmez bir ortağı olduğunu söyleyen Morris, “Halihazırda mükemmel ilişkilerimiz var ve önümüzdeki yıllarda bu ortaklığı daha da güçlendirmek ve her iki ülkeyi daha güvenli ve müreffeh hale getirmek için çalışmayı dört gözle bekliyorum. Son derece zengin tarihi, lezzetli mutfağı ve tabii ki Türk halkının ünlü misafirperverliği ile Türkiye'ye her zaman hayranlık duymuşumdur. Şimdi sizlerin düşüncelerini duymak isterim. Neler yapmalı, nereleri görmeliyim? Bu harika ülke hakkında daha çok şey öğrenirken; nereleri ziyaret etmeliyim sizce? Önerilerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri