intihar etmeye kalkan şahıs sigara yakmaya çalışırken yakalandı

Polis, yaklaşık bir buçuk saatlik mücadele sonrasında şahsı dikkatini dağıtmak için sigara yakarken bulunduğu yerden indirdi.

Bolu'da, eşi ve çocuğu sığınma evinde bulunan bir kişi, yüksek bir noktaya çıkarak üzerine yanıcı madde dökmüştü. Polis, yaklaşık bir buçuk saatlik mücadele sonrasında şahsı dikkatini dağıtmak için sigara yakarken bulunduğu yerden indirdi.

Olay, saat 18.30 civarında Bolu Belediye binasının yanındaki terasta gerçekleşti. Bir süredir çocuğunu göremeyen Mustafa B. (28), akşam saatlerinde sinir krizi geçirmişti. Eşi ve çocuğu sığınma evinde olan Mustafa B., belediye binasının yanındaki terasa çıkarak yüksek bir noktadan intihar etmek istediğini belirtmişti. Çocuğunu isteyen Mustafa B., polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık bir buçuk saat boyunca ikna edilmeye çalışıldı.

Ancak şahıs ikna olmayınca, elindeki alkol şişesinin kırık camıyla kendine zarar verdi. Bu süreçte polis, şahsın dikkatini dağıtmak için sigara verdi. Şahıs, sigarayı yakmaya çalışırken polis ekipleri fırsattan yararlanarak onu bulunduğu yerden indirdi. Elleri kelepçelenen Mustafa B., ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü. Üzerine benzin döken ve kollarında kesikler oluşan şahıs, tedavi altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri