Isparta'da 5 katlı eğlence merkezi alev alev yandı

Isparta’nın Kutlubey Mahallesi 1001 Sokak’ta bulunan beş katlı bir kafenin üst katında yangın çıktı.

Gece saat 23.00 sıralarında Isparta’nın Kutlubey Mahallesi 1001 Sokak’ta bulunan beş katlı bir kafenin en üst katında çıkan yangın, işletmede panik dolu anlar yaşanmasına neden oldu. O sırada içeride onlarca müşteri bulunuyordu. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenememişken, kafe çalışanları ve çevredeki esnaf, müşterilerin hızla tahliye edilmesine yardımcı oldu. Alevler arasında işletmeden çıkan müşteriler büyük bir korku yaşadı.

Yangının ihbar edilmesi ile birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis, güvenlik önlemleri alarak caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale edene kadar, çevredeki vatandaşlar yangın tüpleriyle alevleri kontrol altına almaya çalıştı. Uzun süren çabaların ardından yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları başlatıldı. Yangında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, binada ciddi hasar meydana geldi.

İşletmeden alevlerin yükseldiğini gören ve yangın tüpünü alarak anında müdahale eden Murat isimli esnaf, “Komşumun dükkanı yandı. İlk olarak ben koştum ama tam söndüremedik. Yangın söndürme tüpü ile koştum, içeride olan müşterilerin hepsini dışarı çıkardık. Diğer esnaf arkadaşlarımda koştu. En azından kurtulmuş oldular” dedi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri