İsrail'e tepkiler büyüyor: Köfteci Yusuf'a 'boykot' çağrısı

İsrail'in Gazze'ye yönelik 7 Ekim'den bu yana gerçekleştirdiği saldırılar sonrasında İsrail ürünlerine, markalarına boykot çağrısı yapılıyor. Vatandaşlar, İsrail ürünlerini kullanan kurum ve kuruluşları sosyal medyada boykota davet ediyor. Bu bağlamda Köfteci Yusuf, İsrail menşeli ürünler kullandığı gerekçesiyle gündem oldu.

İsrail-Filistin savaşı 7 Ekim'den bu yana devam ediyor. Abluka altındaki Gazze Şeridi'ne ağır saldırılar düzenleyen İsrail, sivil katliamlarını da sürdürüyor.

Gazze'deki Filistin hükümeti, bölgedeki hastanelerin çevresinde yoğun bombardıman gerçekleştirildiğini açıkladı.

İsrail hastane, ibadethane ve mülteci kamplarına yönelik saldırılarılarıyla başta Türkiye olmak üzere uluslararası tepki görmesine rağmen geri adım atmıyor.

Vatandaşlar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepkilerini sürdürürken İsrail menşeli ürünleri, markaları ve zincirleri boykot ediyor.

KÖFTECİ YUSUF'A BÜYÜK TEPKİ!

Köfteci Yusuf'un İsrail menşeli ürünleri kullandığı gerekçesiyle vatandaşlar sosyal medyada kamuoyu çalışması gerçekleştirerek 'KöfteciYusufBoykotaSesVer' gündemini oluşturdu.

Konuyla ilgili Köfteci Yusuf'tan açıklama gelmedi.

MC DONALDS'A FARE BIRAKTI!

Öte yandan, İstanbul'da bir vatandaş 'Sizler Müslümanların etlerini değil bu fareleri yiyin' diyerek, MC Donalds'a bir kutu fare bıraktı.

MC DONALDS TÜRKİYE, GAZZE'YE 1 MİLYON DOLARLIK YARDIM YAPTI

McDonald’s Türkiye, Gazze'ye 1 milyon dolarlık insani yardım gönderileceğini açıkladı. Yapılan açıklamada, McDonald’s İsrail ile McDonald’s Türkiye'nin faaliyetlerinde hiçbir bağlantının olmadığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri