İstanbul Fatih'te 2 genç kadın canice katledildi, saldırgan intihar etti: İstanbul Emniyeti detayları paylaştı

İstanbul'un Fatih ilçesinde genç bir şahıs iki genç kadını canice katlettikten sonra intihar etti. İstanbul Emniyeti açıklama yaptı.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülere göre, kimliği belirsiz bir kişi, genç bir kadına vahşice saldırarak kafasını ve vücudunu parçaladı. Kadının bedenine ait parçalar farklı noktalarda bulundu. Saldırganın toplamda iki kadını öldürdüğü belirtildi. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs daha sonra Fatih'teki bir sura çıkarak intihar etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Saldırgan, bir süre surun tepesinde bekledikten sonra kendini aşağı atarak intihar etti. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Cinayetin detayları ve saldırganın kimliği ise henüz belirlenemedi.

İSTANBUL EMNİYETİNDEN KORKUNÇ OLAY SONRASI AÇIKLAMA

Olayla ilgili İstanbul Emniyetinden açıklama geldi. Açıklamada saldırganın 19 yaşında S.Ç olduğu ve S.Ç'nin intihar etmeden önce saat 15.30 ve 16'da iki farklı kadını öldürdüğü belirtildi. Öldürülen iki kadının da 19 yaşında olduğu aktarıldı. Paylaşımda ayrıca soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri