Çankırı'da TIR'ın altında kalarak yaşamını yitiren 4 kişi son yolcuğuna uğurlandı

Çerkeş ilçesinde meydana gelen kazada TIR, otomobilin üzerine devrilmiş, kazada 4 kişi hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybedenler bugün son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul-Samsun kara yolu Göynükçukuru köyü mevkisinde gerçekleşen kazada, 16 ADB 879 plakalı otomobilin sürücüsü, bir kaza sonrasında aracını yol kenarına park etmişti. Bu sırada polis ekipleri güvenlik önlemi almak amacıyla olay yerine geldi ancak aynı yönde seyreden bir tır, virajı alamayarak otomobilin üzerine devrildi.

Kazanın ardından olay yerine sağlık, polis, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobilde bulunan Abdurrahman Adem, Tokezban Adem, Mehmet Adem ve Yurdagül Davan olay yerinde hayatını kaybetti. Çerkeş Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde görevli polis memurları D.G. ve B.K. ile tır sürücüsü Shota Nahashidze ise yaralandı ve çevredeki hastanelere kaldırıldı.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, olay yerinde incelemelerde bulunarak gazetecilere açıklamalarda bulundu. Taşolar, kazanın Karabük-Çankırı il sınırında saat 10.00 sıralarında gerçekleştiğini belirterek, 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 3 kişinin yaralandığını ifade etti. Polis memuru arkadaşlarının da tedavi altında olduğunu dile getiren Vali Taşolar, kazanın detaylı incelemelerinin devam ettiğini ve daha sonra net bilgi verileceğini söyledi. Trafik akışının kontrollü bir şekilde sağlandığını belirten Taşolar, kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Hayatını kaybeden vatandaşlar bugün son yolculuklarına uğurlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri