İstanbul Teknik Üniversitesinden alevler yükseldi: Dumanlar her yerden görüldü! | Yangın kontrol altına alındı!

İstanbul Teknik Üniversitesinin Ayazağa yerleşkesinde, inşaat alanında çalışan işçilerin kaldığı bir konteynerde sabah saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi ve yangına müdahale etti.

Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, dumanların kampüs çevresini sardığı gözlemlendi. Ancak İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı bildirildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla yangının kontrol altına alındığı ve soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Valilik açıklamasında, yangının çıkış sebebinin itfaiyenin çalışmaları sonucunda tespit edileceği ve olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "06.03.2024 günü saat 08.00 sıralarında İTÜ- Maslak kampüsü içerisinde bulunan ve işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıkmıştır. Olayda ölen ya da yaralanan olmamıştır. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonunda kontrol altına alınmış olup, soğutma çalışmaları devam etmektedir. Yangının çıkış sebebi, itfaiyenin çalışması sonrasında tespit edilecektir. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri