İstanbul'da iki tramvay kaza yaptı! Seferler durdu, Makinist yaralı

İstanbul'da akşam saatlerinde tramvay kazası yaşandı.

İstanbul'da Zeytinburnu'nda meydana gelen tramvay kazasında, Pazartekke Topkapı durağında manevra yapan bir tramvay, arkadan gelen T1-Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvaya çarptı. Saat 21.30 sıralarında gerçekleşen kaza sonucunda makinist yaralanırken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazanın etkisiyle tramvay seferleri durduruldu.

Yaşanan kaza sonrasında bölgeye yönlendirilen sağlık ekipleri, yaralı makinisti müdahale etmek üzere olay yerine ulaştı. Polis ekipleri de kaza ile ilgili inceleme başlatırken, tramvay seferlerinin durdurulmasıyla vatandaşlara alternatif ulaşım yolları önerildi.

Kaza hakkında detaylı bir soruşturma başlatılırken, olayın şiddeti ve etkisiyle seferlerin ne zaman normale döneceği henüz belirlenmiş değil ancak Metro İstanbul resmi X hesabı üzerinden konuyla ilgili paylaşım yaptı ve T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattındaki seferlerin Kabataş-Çapa ve Cevizlibağ-Bağcılar istasyonları arasında yapıldığını açıkladı. Ayrıca Çapa-Cevizlibağ istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüslerinin hizmet verdiğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri