İstanbul’da korkunç kaza | 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi ağır yaralı

İstanbul’da 2 aracın karıştığı feci bir kaza meydana geldi. Akşam saatlerinde meydana gelen kazada can pazarı yaşandı.

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir araç karşı şeride geçerek başka bir otomobille çarpıştı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza, saat 19.30 sularında Başakşehir Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda gerçekleşti. Arnavutköy istikametine seyreden 34 UB 7161 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü yitirmesi sonucu refüje çarptı. Bu çarpışmanın etkisiyle araç karşı şeride geçerek 34 HRZ 561 plakalı başka bir otomobile çarptı. Çarpışmanın ardından ise 34 UB 7161 plakalı otomobil bariyere çarparak hurdaya döndü.

Olayın ihbar edilmesi üzerine, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan kişileri kurtardı. Kazada Enes Durukan ve Mehmet Bülbül olay yerinde hayatını kaybederken, Muhammed Bülbül ise tüm müdehalelere rağmen hastanede yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Sudenaz Bülbül'ün ise hastanede tedavisi sürüyor.

Kazada iki aracın da ciddi maddi hasar aldığı görülürken araçlardan birçok parça yola saçıldı trafik uzun süre aksadı.

Kaza sonrası araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, yol görevliler tarafından temizlendikten sonra tekrar trafiğe açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri