İstanbul'da sıcak saatler: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe kapatıldı

Bugün akşam saatlerinde, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bilinmeyen bir nedenle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Olay yerine hızla sevk edilen polis ekipleri, köprüde güvenlik önlemleri aldı.

Köprünün trafiğe kapatılmasıyla birlikte her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluştu. Sürücüler, alternatif güzergahlara yönlendirilirken, İstanbul'da trafik yoğunluğu önemli ölçüde arttı. Polis ekipleri, köprü üzerinde incelemelerini sürdürürken, kapatılma nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Olay yerinden gelen bilgiye göre bir araç yolu kapattı ve sonrasında sürücü ile vatandaşlar arasında kısa süreli bir gerginlik de yaşandığı öğrenildi.

Araçta SMA yazdığı görünürken olay yerine tedbiren bomba imha uzmanları da geldi ve araçta bir arama yapacak. Eylemin kısa sürede sonlanması beklenirlen trafik de yavaş yavaş doğal akışına dönmeye başladı.

VALİLİK VE BAKANDAN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği tedbir amaçlı olarak trafiğin durdurulduğunu belirtirken eylemin bireysel bir eylem olduğunu da açıkladı. Köprüde trafik tek şeritli olarak açıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yolu kapatan sürücünün bir süredir bipolar tedavisi gördüğünü ve emniyet görevlilerince ikna edilerek teslim alındığını açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri