İTÜ Maslak kampüsünde yangın!

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin Maslak'taki kampüsünde yer alan bir inşaat sahasında yangın meydana geldi.

İtfaiye ekiplerinin hızla müdahale ettiği olayda, neyse ki herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı, ancak yangından kaynaklanan dumanlar kilometrelerce öteden dahi gözlemlendi.

Olay, sabah saat 08:00 civarında İTÜ Maslak kampüsünde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, kampüs içindeki bir inşaat alanında yer alan konteynerde, henüz netleştirilemeyen bir sebepten ötürü yangın başladı. Durumu fark eden işçiler hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini bilgilendirdi.

İhbar üzerine olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yükselen alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve sonrasında tamamen söndürdü. Yangın sonucu çıkan dumanlar, uzak mesafelerden bile görülebildi. Yangının ardından yaşanan kısa süreli panik, yangının başarıyla söndürülmesiyle birlikte yatıştı.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada 6 Mart'ta saat 08.00 sıralarında, İTÜ Maslak kampüsünde, çalışanların kaldığı bir konteynerde yangın çıktığı duyurdu.

Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma meydana gelmediği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınmış ve soğutma işlemleri sürmektedir. Yangının çıkış nedeni itfaiyenin incelemeleri sonucunda belirlenecektir. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır,"

Yangının neden çıktığı konusunda araştırmalar devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri