İYİ Parti'den istifa eden Ediz Martin: ''Özgür Özel’in yoluna, yoldaş olmak için buradayım”

Temmuz ayında İYİ Parti’den istifa eden Edirne Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) saflarına katıldı. CHP Uzunköprü İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen rozet takma töreninde Martin, “Baba ocağının kapılarını bize yeniden açan Özgür Özel’in yoluna, yoldaş olmak için buradayım” diyerek CHP’ye katılmanın mutluluğunu ifade etti.

DHA'nın haberine göre, Rozet takma törenine CHP Edirne milletvekilleri Ediz Ün ve Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, CHP Parti Meclisi Üyesi Berker Esen, CHP İl Başkanı Harika Taybıllı ve çok sayıda partili katıldı. Martin’in CHP’ye katılması, ilçede büyük coşkuyla karşılandı.

"İKTİDARA GİDEN YOLU GÖSTERİYOR"

Törende konuşan CHP PM Üyesi Berker Esen, genel başkanları Özgür Özel’in önderliğinde iktidara giden yolda önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Esen, “Her derdin bir çaresi var ve bu çarenin adı Cumhuriyet Halk Partisi. Bugün Ediz Martin'in katılımıyla daha da güçleniyoruz. Bu katılımın iktidar yolculuğumuza hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

"CHP DAHA DA BÜYÜYECEK"

CHP Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı da Martin’in katılımıyla partinin daha da güçlendiğini vurgulayarak, “Bu yalnızca bir rozet takma töreni değil, aynı zamanda toplumsal dönüşümün işaretçisi. CHP, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını daha ileri taşıyacak” ifadelerini kullandı. Taybıllı, konuşmasının ardından Ediz Martin’e CHP rozetini taktı.

"BABA OCAĞINA DÖNMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM"

Gençlik yıllarında CHP Gençlik Kolları Başkanlığı da yapmış olan Ediz Martin, yeniden “baba ocağına” dönmenin mutluluğunu dile getirdi. Martin, “Türkiye'nin siyasi durumunda yaşanan zorluklar nedeniyle toplumun yaşam koşulları ağırlaşmıştır. Bu süreçte Özgür Özel’in liderliğinde CHP’ye katılmak, mücadelemize güç katacaktır. Yaşasın CHP, yaşasın Mustafa Kemal’in devrimleri” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri