İYİ Partili Suat Sarı, İBB aday adaylığını açıkladı

Aynı zamanda İYİ Parti İBB Sözcüsü olan Suat Sarı, belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Suat Sarı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İstanbullulara seslendi.

Sarı, "Değerli İstanbullular, Genç yaşta ‘Yönetici Bürokrat’ olarak görev yaptığım İBB’de edindiğim deneyimim, ‘Trafik ve Ulaşım’ alanındaki 35 yıllık birikimim ve ‘İBB Meclis Üyeliği’ tecrübemle; İstanbul’un sorunlarını çözmek üzere İYİ Parti İBB Başkan Aday Adayı olarak yola çıkıyorum." diyerek aday adaylığını duyurdu.

Şehrin kronik sorunlarını hatırlatan Sarı, "Uzman eliyle farklı çzümler uygulanmadıkça şikayetler dinmeyecektir" görüşünü savundu. Liyakatin önemine değinen Suat Sarı, "Artık liyakatin siyasetten ve milletten takdir göreceği bir döneme girilmesi gerektiği açıktır." derken İstanbul'un sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getireceğini savundu. İstanbul'un genel sorunlarına değinen Sarı, son olarak "Daha yaşanabilir, daha konforlu, daha adil, daha yeşil ve daha güvenli hale gelmesi imkansız değildir. Bütün bunlar için; liyakatin iktidar olması yeterlidir." dedi.

İYİ Parti'nin büyükşehirlerde ittifak yapıp yapmayacağı konuşulurken Suat Sarı'nın aday adaylığı yeni bir gündemin kapılarını araladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri