İYİ Parti'nin İstanbul'da 6 adayı belli oldu!

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için İstanbul'un 6 ilçesinde belediye başkan adaylarını açıkladı. Tanıtım törenine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu da katıldı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda gerçekleşen aday tanıtım töreninde, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun tarafından isimleri açıklanan adaylar şu şekilde: Bağcılar'dan Eyüp Ali Özdemir, Başakşehir'den Tevfik Atakan Şakar, Beylikdüzü'nden Erol Karapınar, Sancaktepe'den Cemal Doğan, Sultanbeyli'den Fatih Karakaş ve Sultangazi'den Hüseyin Öndeş. Buğra Kavuncu ile birlikte toplu fotoğraf çekilen törende, Kavuncu adaylara seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, İstanbul'un 39 ilçesi için belirlenen adayların 18 Şubat'ta kamuoyuna tanıtılacağını ancak kesinleşen isimlere, bir an evvel çalışmalara başlayabilmeleri için adaylıklarının tebliğ edildiğini aktardı.

Kavuncu, konuşmasında iktidarla ana muhalefet arasında iki kutuplu bir siyasi ortamın olduğunu ifade ederek, muhalif partilerden gelen ağır saldırılara değindi. "Ufacık bir eleştiri yaptığımızda zamanında iktidar bize nasıl yüklendiyse bugün de maalesef muhalif olan partiler ve yetkilileri aynı şekilde ağır bir saldırı gösteriyor." diyen Kavuncu, çıktığı yoldan dönmemek konusunda kararlı olduğunu, doğruları söylemeye devam edeceğini belirtti.

Ayrıca, Kavuncu seçim sürecinde adaylara seslenerek, yaşanacak zorluklara ve eleştirilere karşı dik durmalarını ve milletin problemlerine odaklanmalarını vurguladı. Eleştirinin büyük bir nimet olduğunu ifade eden Kavuncu, insaflı bir şekilde eleştirinin dinlenmesinin memleketin hayrına olacağını dile getirdi. Son olarak, despotça bir tutumla farklı düşünenleri yok etme çabasının millet tarafından ağır bir şekilde cezalandırılacağını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri