İzmir'de suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'de gerçekleştirilen "Mahzen-48" operasyonunda, halen cezaevinde bulunan ve "Kertenkele" lakaplı Batuhan Tok'un liderliğindeki organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Operasyonda 9 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Bakan Yerlikaya, organize suç örgütlerinin ülkeden temizlenmesi için kararlı olduklarını vurgulayarak, her türlü organize suç örgütünü çökerteceklerini ve adaletin önüne çıkaracaklarını ifade etti. Operasyonun detayları hakkında şu bilgileri paylaştı:

"Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonda, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucunda, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten yaralama, 6136 Sayılı Kanuna muhalefet ve silahla tehdit suçları işlediği tespit edilen organize suç örgütü üyeleri hedef alındı. Operasyon kapsamında 5 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet ruhsatsız tüfek ve çeşitli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyonu yürüten Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı ve operasyona katılan polis ekiplerini tebrik ediyor, Allah onların yolunu açık etsin. Milletimizin duaları her zaman sizinle olsun."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri