İzmir'deki yangın için Ankara ve İstanbul İtfaiyesi seferber oldu

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde Yamanlar Dağı’nda başlayan ve ormanlık alana yakın yerleşim yerlerine sıçrayan yangına ilişkin CHP Genel Başkanı Özgür Özel açıklamalarda bulundu.

Özel, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri'nin itfaiye ekiplerinin İzmir'deki yangına müdahale etmek üzere yolda olduklarını belirtti. Özel’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ve Ankara Büyükşehir Belediyemiz itfaiyeleri İzmir'deki yangına müdahale etmek için yoldalar. Sayın Cemil Tugay ile sürekli iletişim halindeyiz. Sayın Ekrem İmamoğlu ve Sayın Mansur Yavaş ile birlikte süreci yakından takip ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin İzmir’deki yangına müdahale etmek üzere yola çıktığını duyurdu. İmamoğlu, X hesabından yaptığı paylaşımda, “İzmir Karşıyaka’da başlayıp yayılan yangını kaygıyla takip ediyoruz. Çanakkale’deki yangının söndürülmesinde görev alan İBB İtfaiyemiz şimdi İzmir’e doğru yola çıkıyor. Dileğimiz yangının bir an önce söndürülmesi. Geçmiş olsun” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri