Kaçak göçmenlerin kurduğu düzenek pes dedirtti!

Edirne'de yurt dışına kaçmak için bir araçta saklanan iki kaçak göçmen yakalandı. Göçmenlerin nefes almak için kurdukları düzenek pes dedirtti.

Edirne’de göçmen kaçakçılığına karşı gerçekleştirilen bir operasyonda, Pazarkule Sınır Kapısı’ndan Yunanistan’a çıkış yapmaya çalışan bir otomobilde yapılan arama sonucunda, aracın arka koltuklarının altına gizlenmiş iki kaçak göçmen bulundu.

DHA'nın haberine göre, Suriyeli bir erkek ve Filistinli bir kadından oluşan göçmenler, nefes alabilmeleri için araçta özel bir hortum sistemi yerleştirildiği anlaşılan gizli bölmede saklanmış halde tespit edildi.

Göçmenler işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilirken, otomobilin sürücüsü S.K. gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Operasyon, İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün koordinasyonuyla Edirne Gümrük Müdürlüğü’ne bağlı Pazarkule Gümrük Kaçak İstihbarat Kısım Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri