Kadın jandarmanın dikkati Narin'in annesini yakaladı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşi bir şekilde öldürülmesine ilişkin davanın iddianamesi tamamlandı.

İddianamede, küçük kızın kaybolduğu gün annesi, abisi, amcası ve komşularının bir arada bulunduğu ve Narin'in sadece 33 dakika içinde hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Merkez Bağlar ilçesinde yaşanan bu olayın detayları oldukça dehşet verici. İddianamede, Narin'in kaybolduktan sonra ailesinin ve komşularının olayı gizlemek için büyük çaba sarf ettiği ifade ediliyor. Suriyelilerin yaşadığı çadırların yakınlarına bırakılan terlikler, elektrik tellerine kasıtlı olarak zarar verilmesiyle çıkarılan yangınlar ve annenin polisle yaptığı görüşmelerdeki tutumu, bu iddiaları destekler nitelikte.

Kamera kayıtları, Narin'in son görüldüğü okuldan evine giden patikaya doğru ilerlediğini gösteriyor. Ancak sadece 33 dakika sonra, cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulunuyor. HTS kayıtları da olayla ilgili çarpıcı delilleri sunarak, Narin'in kaybolduğu gün ailesinin ve komşusunun hareketlerini dakika dakika takip edebiliyor. Bu veriler ışığında, küçük kızın bu kişiler tarafından birlikte öldürüldüğü sonucuna varılıyor.

Adli tıp raporları ve tanık ifadeleri, iddiaları destekleyen başka unsurlar olarak öne çıkıyor. Kadın jandarma, anne Yüksel Güran'ın kızının durumuna üzülmekle birlikte oğlu Enes'i koruma çabası içinde olduğunu ve tedirgin davranışlar sergilediğini rapor ediyor.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve komşu Nevzat Bahtiyar hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri