Kadına şiddet bitmiyor: Bartın'da bir kadın yardım istedikten saatler sonra kocası tarafından silahlı saldırıya uğradı

Bartın'ın Amasra ilçesinde 2 çocuk annesi Ahsen Nur Paşalı, 7 yıldır kocasından şiddet gördüğünü belirterek sosyal medya üzerinden yardım talebinde bulundu. Ancak bu yardım çığlığından yalnızca 5 saat sonra, boşanma aşamasındaki kocasının silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucu ayaklarından yaralanan Paşalı, yaşadığı dehşet anlarını gözyaşları içinde anlattı.

Ankara’da yaşayan Ahsen Nur Paşalı, 19 Mayıs 2024 tarihinde çocuklarını habersiz parka götürdüğü gerekçesiyle kocası tarafından darp edilerek burnu kırıldı. Bu olayın ardından annesinin evine sığınan Paşalı, kocasının yakınlarının araçlarına zarar vermesi ve mahkeme tarafından adli kontrol kararıyla serbest bırakılması üzerine Ankara'daki bir kadın sığınma evine yerleşti. Ancak kocasının koruma kararını defalarca ihlal etmesi üzerine Paşalı ve çocukları, Zonguldak’taki başka bir kadın sığınma evine nakledildi. Oradaki koşulları uygun bulmayan Paşalı, Bartın’ın Amasra ilçesinde yaşayan ablasının yanına yerleşti.

SALDIRGAN KOCA, SAHTE PLAKALARLA KAÇMAYA ÇALIŞTI

Ahsen Nur Paşalı, sosyal medya hesabından kocasının tehditleri nedeniyle çok korktuğunu belirten bir paylaşım yaptı. Paylaşımda 7 yıldır maruz kaldığı şiddeti gözyaşları içinde anlatan Paşalı, bu paylaşımından sadece 5 saat sonra iş yerinde kocası O.P.'nin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Ayaklarından yaralanan Paşalı, tedavisinin ardından polis merkezine giderek ifade verdi.

Saldırının ardından kocası O.P. ve yanındaki U.G., sahte plakalı bir araçla ilçeden kaçmaya çalıştı. Bartın-Cide karayolunda polisle yaşanan kovalamaca sonucu araç, polis otosuna çarparak durdurulabildi. Her iki şahıs gözaltına alınırken, araçta uyuşturucu madde bulunduğu öğrenildi.

PAŞALI YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTI

Yaşadığı korku dolu anları anlatan Ahsen Nur Paşalı, kocasını gördüğünde büyük bir panik yaşadığını ve hemen KADES uygulamasına basarak yardım talep ettiğini söyledi. Paşalı, "O anda elimde bir şeylerle uğraştığımı fark etti sanırım. Elinde büyük bir tüfek vardı. Onu doğrulttu ve ateş etti. Bacaklarımda bir yanma hissettim ve tuvaletlerin olduğu bölgeye doğru koşmaya başladım. Çok korktum, çünkü beni öldüreceğini düşünüyordum." dedi.

Paşalı, kocasının kalabalık nedeniyle telaşa kapıldığını ve bu nedenle yalnızca ayaklarından vurulduğunu düşündüğünü belirtti.

DAHA ÖNCE DEFALARCA ŞİDDETE MARUZ KALDI

Paşalı, 7 yıllık evliliği boyunca kocasından sürekli şiddet gördüğünü ve kocasının defalarca kendisini aldattığını ileri sürdü. 19 Mayıs'ta çocuklarını parka götürdüğü için darp edildiğini ve burnunun kırıldığını ifade eden Paşalı, kocasının kendisini suçlu çıkarmaya çalıştığını ve bu süreçte telefonundaki delillerin de yok edildiğini anlattı.

Ahsen Nur Paşalı, "Sürekli tehdit ediyordu. 'Seni vurmazsam, çocuğum ölsün' diyordu. Biliyordum, sesimi duyurmak istedim, olacakları önlemek istiyordum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri