Kahramanmaraş'ta eşi üşümesin diye yaptığı hareket duygulandırdı!

Kahramanmaraş'ta yaşayan 77 yaşındaki Hacı Ahmet İnce, eşi Zeliha İnce'nin üşümemesi için odalarına kurdukları sobanın borularını ilginç bir şekilde düzenleyerek dikkat çekici bir görüntü oluşturdu. İnce'nin eşi için yaptığı bu hareket çevresinden de tebrik topladı.

Onikişubat ilçesi Altınova Mahallesi'nde yaşayan çift, soğuk hava koşullarına dayanamadıkları için bu yöntemi tercih etti.

İnce, soba borularını odanın içinde zikzak şeklinde dolandırarak baca bağlantısını gerçekleştirdi. Bu tasarımın sadece estetik açıdan değil, aynı zamanda etkili bir ısı dağılımı sağladığını belirten İnce, eşinin artık üşümediğini ve odanın genelinde homojen bir sıcaklık olduğunu söyledi.

EŞİ İÇİN YAPTIĞI HAREKET TAKDİR TOPLADI

Ayrıca, İnce, sobanın tütmeme özelliği sayesinde evlerinin içerisinin temiz kaldığını da ekledi.

İnce'nin bu yaratıcı çözümü, çevresindekilerin beğenisini kazanmış ve bazı misafirler benzer bir yöntemi denemeyi düşündüğünü dile getirdi.

Eşi için böyle bir yöntem tercih eden İnce, "Hanımın ayakları üşüyordu dayanamıyordu soğuğa onun için ben de böyle yaparsam ayakları soba borularına yakın olur düşüncesiyle üşümeyeceğini tahmin ettim ve soba borusunu bu şekilde taktım." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri