Kayıp olarak aranan adam gömülü bulundu

Sakarya'da 20 gün boyunca kayıp olarak aranan bir yabancı uyruklu adamın cansız bedeni, Erenler ilçesindeki bir ağaçlık alanda toprağa gömülü halde bulundu.

Olayla ilgili olarak 8 kişi gözaltına alınırken, bir yabancı uyruklu şahsın arandığı öğrenildi.

Mohammed Azeez Mahdi Mahdi adlı kayıp şahsın aracı, 28 Nisan'da Adapazarı'nda terk edilmiş olarak bulunmuştu. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve kayıp şahsın ilişkilendirildiği kişilerin ifadelerine başvurdu. Ancak tutarsız ifadelerle karşılaşan ekipler, daha derinlemesine bir soruşturma yürüttü ve Mahdi'nin öldürülerek Erenler ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde bulunan bir ağaçlık alana gömüldüğü bilgisine ulaştı.

Bölgede yapılan çalışmalar neticesinde, kadavra köpeklerinin yardımıyla Mahdi'nin cesedi bulundu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından polis ekipleri, Mahdi ile ilişkilendirilen 8 Türk vatandaşını gözaltına aldı. Ayrıca, yabancı uyruklu bir kişinin de arandığı belirtildi. Mahdi'nin cesedi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk kampüsündeki Otopsi Merkezi'ne sevk edildi ve konuyla ilgili inceleme devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri