Kaza 10 kilometrelik kuyruk oluşturdu

TEM Otoyolu'nda yaşanan kazanın ardından on kilometrelik kuyruk oluştu.

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde meydana gelen trafik kazasında, bir aracın arkadan çarpması sonucu kamyonette bulunan 3 kişi yaralandı. Olayın etkisiyle trafik aksarken, ulaşımda önemli bir sıkışıklık yaşandı ve 10 kilometreye varan bir araç kuyruğu oluştu.

Kaza, Körfez ilçesi Tem Otoyolu geçişi Şirinyalı mevkiinde, saat 22.30 civarında Ankara istikametine seyreden bir aracın, plakası belirlenemeyen 06 BH 1061 kamyonete arkadan çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle kamyonetin kupa kısmı adeta kağıt gibi ezildi, sürücü ve 2 yolcu ise bu bölümde sıkıştı. Kazaya karışan diğer araç olay yerinden kaçarken, durumu gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talebinde bulundu. İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkışan yaralılar kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi ve ardından hastaneye sevk edildi.

Kaza nedeniyle Tem Otoyolu'nda Ankara istikametinde ulaşım bir süre aksarken, oluşan 10 kilometrelik araç kuyruğu önemli bir trafik sıkışıklığına neden oldu. Polis ekipleri, trafik akışını kontrollü olarak sağ şeritten yönlendirerek durumu kontrol altına aldı. Kamyonetin kaldırılmasıyla birlikte trafik normale döndü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri