Keçiören akşam saatlerinde parklara serildi!

Kurban Bayramı tatilinin son günlerinde Keçiören'in popüler parkları, akşam serinliğinde vatandaşlarla doldu taştı. Mangalın yasak olduğu alanlarda, aileler çaylarını ve karpuzlarını alarak minderler ve kamelyalarda keyifli vakit geçirdi.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Kurban Bayramı tatilinde ve sonrasında, Keçiören'in popüler mekanlarından Keçiören Lunapark'ı, Atatürk Botanik Bahçesi ve Çoban Mektebi Parkı akşam serinliğinde vatandaşlarla doldu taştı. Bayram tatilinin son günlerinin tadını çıkarmak isteyen Keçiörenliler, özellikle akşam saatlerinde parklara akın etti.

AİLELER PARKLARDA BULUŞTU

Keçiören Fatih Caddesi üzerinde yer alan parklar, ailelerin ve gençlerin uğrak noktası haline geldi. Mangalın yasak olduğu parkta, vatandaşlar çaylarını ve karpuzlarını alarak serin akşam saatlerinde parkta oturmanın keyfini çıkardılar. Parklarda minderler ve örtüler serilirken, kamelyalar da dolup taştı. Çocuklar oyun alanlarında eğlenirken, yetişkinler yeşil alanlarda dinlenmenin tadını çıkardı.

DOĞAYLA İÇ İÇE BİR AKŞAM

Atatürk Botanik Bahçesi, sunduğu doğal güzellikler ve çeşitli bitki türleriyle ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Çoban Mektebi Parkı ise geniş yeşil alanları ve yürüyüş yollarıyla sakin bir akşam geçirmek isteyenlerin tercihi oldu. Keçiören Lunapark'ı ise özellikle çocuklu aileler için cazip bir nokta haline geldi.

Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği çeşitli etkinlikler ve çocuk oyun alanları, akşam saatlerinde parkları daha da cazip kıldı. Keçiören halkı, bayramın son günlerinin tadını sevdikleriyle birlikte bu güzel mekanlarda çıkardı.

KOMŞULAR, AİLELER VE ARKADAŞLAR BİR ARAYA GELDİ

Bu akşam serinliğinde parkların dolup taşması, Keçiören halkının toplumsal dayanışma ve birliktelik duygusunun bir göstergesi oldu. Komşuların bir araya gelip sohbet ettiği, çocukların güvenle oynadığı bu ortam, bayramın manevi atmosferine de katkıda bulundu.

Keçiören'de akşam saatlerinde parklarda yaşanan bu hareketlilik, ilçenin sosyal ve kültürel yaşamının canlılığını bir kez daha ortaya koydu. Bayramın son günlerinin tadını çıkarmak isteyen Keçiörenliler, huzurlu ve neşeli anılarla dolu bir akşam geçirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri