Kedi kavgası kanlı bitti!

Sivas'ın Ece Mahallesi'nde yaşanan şiddet olayı, kedi besleme meselesi yüzünden silahla sonuçlandı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 80 yaşındaki emekli öğretmen V.O., sabah saatlerinde komşuları Y.Y. ve babası N.Y.’yi tabancayla yaraladı. Her iki tarafın da hayvan sever olduğu belirtilirken, olayın kedi besleme tartışması nedeniyle çıktığı ileri sürüldü.

Olay, V.O.'nun kedilere eziyet edildiğini düşündüğü iddiasıyla komşuları Y.Y. ve N.Y.’ye silahla saldırması sonucu meydana geldi. Y.Y., göğsünden aldığı kurşunla ağır yaralanırken, baba N.Y. ise ayağından vuruldu. Yaralı baba ve oğul hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, Y.Y.’nin hayati tehlikesinin sürdüğünü açıkladı.

ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Olay yerine gelen polis ekipleri, V.O.'yu kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Mahalle sakinleri, V.O.’nun bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığını ve bu durumun kendisini giderek daha huzursuz bir hale getirdiğini belirtti. Komşular arasında daha önce de ufak çaplı tartışmalar yaşandığı, ancak bu olayın şiddete dönüşmesi beklenmeyen bir durum olarak nitelendirildi.

Tanıkların ifadesine göre, her iki taraf da hayvan sever olmalarıyla biliniyordu. Olayın kedilere yönelik bir tartışmadan çıktığı ve V.O.'nun bu duruma aşırı tepki gösterdiği iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri