Kedilere vahşet! Büyü için mi katlediliyorlar? İddialar kan donduruyor…

Türkiye’de son günlerde bazı uzuvları kesilerek atılan kedilerin görüntüleri tepki topluyor. Bunun nedeni olarak ortaya atılan iddialar ise kan donduruyor. Kedilerin patilerinin karanlık ayinler ve büyüler için kullanıldığı iddiaları hayvanlara uygulanan şiddetin bir boyutunu daha ortaya çıkarıyor.

Türkiye’nin birçok kentinde kedi vahşeti görüntüleri gelmeye başladı. Görüntüler sonrası 'Kafası ve patileri koparılmış kediler karanlık ayinlerde mi kurban ediliyor?' sorusu tekrar gündeme geldi.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, yıllar önce yaptığı bir paylaşımda bu korkunç iddiaya dikkat çekmiş ve gelecekte de daha çok görülebileceği yönünde uyarıda bulunmuştu. Haluk Levent paylaşımında, “Çok tehlikeli bir akım ile karşı karşıyayız. Şarlatanlar köpek ve kedilerin ayaklarını keserek büyü bozduklarını dile getirip para kazanıyorlar.” şeklinde vahşete dikkat çekmişti.

ANTALYA, DİYARBAKIR, ANKARA VE İZMİR...

Daha önce Antalya’da ve Diyarbakır’da yaşanan vahşetin benzeri de Ankara’da yaşandı. 25 Ekim’de Çankaya’da iki gün arayla başı ayrılmış kediler bulundu. Bugün ise İzmir Dikili’de patileri kesilerek sokağa atılmış bir kedi cesedi hayvan severlerin tepkisine neden oldu. “Allah da belanızı versin ya bu ne vicdansızlık!” diye sitem eden hayvan severler bir an önce yasa çıkartılmasını, bunu yapanların cezalandırılmasını talep ediyor. Görüntülere karşı bir hayvan sever, “Hiç mi içiniz acımıyor şu masum canlıların canavarca öldürülmesine? Neden ve neyi bekliyorsunuz? Bu kanlı yasa psikopatlara canice öldürecek gücü verdi. Hayvanların canice öldürülmesini değil, hak ettikleri şekilde yaşamalarını istiyoruz ve bu caniler yakalanıp hapse atılmalı en ağır cezayı almalılar.” ifadelerini kullandı.

CEZALAR CAYDIRICI DEĞİL

Hayvan severler ve hayvan koruma dernekleri hayvanlara karşı işlenen suçların cezasının caydırıcı olmaması nedeniyle daha çok rastlanacağı endişesini taşıyor. İleriki zamanlarda hayvanlara yönelik bu tür görüntülere daha çok karşılaşılmasından korkuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri