Kemal Kılıçdaroğlu ve Tanju Özcan sosyal medyada birbirine girdi: Serseri mayın gibisin| Maalesef sebep sizsiniz, sonuç Erdoğan…

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, resmi X hesabından yaptığı açıklamada, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a yönelik sert eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Özcan'ın parti ahlakına ve kültürüne uygun olmayan davranışları nedeniyle rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu, Özcan'ın daha önce yaptığı hakaretamiz ifadeler karşısında sessiz kaldığını ve Mustafa Kemal Atatürk'ün makamını temsil eden koltuğu fırlattığında bile tepki göstermediğini ifade etti. Ancak, Özcan'ın son davranışlarının partiye zarar verdiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, Özcan'a aklını başına alması gerektiği uyarısında bulundu.

Özcan'ın kullandığı ifadelerin, özellikle "Tanrı mısın?" ve "Tarikat lideri misin?" gibi söylemlerin kendisini derinden rahatsız ettiğini belirten Kılıçdaroğlu, hayatının tarikatlarla mücadele ederek geçtiğini söyledi. Eleştirinin parti için önemli olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, ancak saygısızlık, edepsizlik ve arsızlığa izin vermeyeceklerini dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, Özcan'a yönelik olarak, eceli geldiğinde cenazesine katılmasını istemediğini belirterek, Özcan'a verdiği emeğin boşa gittiğini aktardı.

Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığı döneminde 2011 ve 2015'te milletvekili olurken; 2019'da da Kılıçdaroğlu'nun kendisini Bolu Belediye Başkan Adayı olarak açıklamasıyla Bolu Belediye Başkanı seçilmişti.

Tanju Özcan kısa süre önce Kılıçdaroğlu'na "50 sadık vekili varmış! Sen Tanrı mısın, tarikat lideri mi? Ne demek sadık vekil?" ifadeleriyle yüklenmişti.

Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklama sonrası X hesabından bir yanıt daha verdi ve "Maalesef sebep sizsiniz, sonuç Erdoğan…" ifadeleriyle Kılıçdaroğlu'nun başarısızlığına vurgu yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri