Kenan Işık’ın cenazesi ailesine teslim edildi!

10 yıldır komada olan ünlü oyuncu ve sunucu Kenan Işık, dün İstanbul'da tedavi gördüğü özel bir hastanede 76 yaşında hayata veda etti. 21 Mart 2014 tarihinde geçirdiği talihsiz bir düşme sonucu beyin kanaması geçiren ve o günden beri komada olan Işık, dün itibariyle hayata gözlerini yumdu.

Kenan Işık'ın cenazesi, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede sabah saatlerinde ailesine teslim edildi. Ailesi ve yakınları tarafından teslim alınan cenaze, son hazırlıklar için işlemlerine devam edildi.

CENAZE TÖRENİ

Ünlü sanatçının cenaze töreni 31 Temmuz Çarşamba günü Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’na defnedilecek. Tören, sanat camiasının ve sevenlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşmesi bekleniyor.

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ'NDE ANMA TÖRENİ

Bugün saat 11.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenecek anma töreniyle Kenan Işık, sanat camiası ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlanacak. Törende Işık'ın kariyeri ve hayatı boyunca dokunduğu insanların anıları paylaşılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri