Kıvanç Talu ve Beril Talu kimdir?

Var Böyle Tipler isimli sosyal medya hesabıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, 100 milyon liralık dolandırıcılık sebebiyle son günlerde gündeme oturmuştu. Haklarında yakalama kararı çıkarılan Talu çiftinin gözaltına alındığı duyulduktan sonra hayat hikayeleri araştırılmaya başlandı. Peki, Kıvanç Talu ve Beril Talu kimdir? İşte detaylar...

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, 'Var Böyle Tipler' adlı Instagram hesaplarıyla tanınıyor. Çevrelerinden para topladıkları ve bu parayla yurt dışına kaçtıkları iddiasıyla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında şüpheliler, Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun yakalanıp gözaltına alındığı öğrenildi.

KIVAÇ TALU KİMDİR?

Kıvanç Talu, 1988 yılında Ankara'da doğdu. Memur ailesinin çocuğuydu. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2007 yılında reklam yazarı olarak kariyerine başladı. 2010 yılında TV8'de sunduğu 'Yalanını Sevsinler' adlı talk show programı ile dikkat çekti. 2016'da kreatif direktörlük görevinden ayrılarak oyunculuk, seslendirme ve sosyal medya alanlarında bireysel olarak çalışmaya yönelmiş ve 'Var Böyle Tipler' adıyla çektiği kısa videolarla tanınıyor.

BERİL TALU KİMDİR?

Beril Talu, 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Lise eğitimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı ve ardından Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Sosyal medyada eşi Kıvanç Talu ile birlikte çalışmalar yapan Beril Talu, çeşitli reklam ajanslarında da görev aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri