Kızılay ihtiyaç sahiplerine binlerce kıyafet bağışlayacak!

Kızılay, Türkiye genelindeki şube, temsilcilikler ve Kızılay butikleri aracılığıyla tespit edilen ihtiyaç sahiplerine 300 binden fazla kıyafet yardımı yapacak.

Kurban Bayramı öncesinde Kızılay, ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı vatandaşlara bayramlık kıyafet hediye ederek bayram sevincini yaşatmayı amaçlıyor.

''TÜRKİYE GENELİNDE 158 BUTİK VAR''

Kurban kampanyasını sürdüren Kızılay, gönüllülerinin katkılarıyla hazırlanan 300 binden fazla kıyafeti Kurban Bayramı çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Türkiye genelindeki 158 Kızılay butiği ve şubeleri ile gerçekleştirilecek dağıtım, özellikle deprem bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine de öncelik tanıyacak. Depremzedeler, bölgelerinde kurulan 17 butik aracılığıyla ihtiyaçlarına uygun kıyafetleri seçme imkânı bulacak.

Kızılay Ankara İl Merkezi Yöneticisi Selma Maden, Kurban Bayramı'nda yapılacak yardım hakkında açıklamalarda bulundu. Maden, "300 bin adet kıyafetin dağıtımı Kızılay şubeleri ve temsilcilikleri tarafından yapılacak. Türkiye genelinde 158 butik var. Aynı zamanda Kızılay için deprem bölgesi öncelikli bir yer. Deprem bölgesinde de 17 tane Kızılay butiği var. Depremzedelerimizin ihtiyaçlarına göre kendileri butiklerden seçerek kıyafetlerini alabilecekler" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri