KÖFN Grubuna ne oldu? KÖFN grubu dağıldı mı? KÖFN grubu neden dağıldı?

'Bi' Tek Ben Anlarım' şarkısı ile büyük çıkış yakalayan KÖFN grubu şok bir olay ile gündeme geldi. Grubun dağılması haberi sosyal mecralarda büyük yankı getirdi. Peki KÖFN grubu dağıldı mı? KÖFN grubu neden dağıldı? İşte detaylar...

KÖFN grubu 2022 yılında çıkardıkları "Bi' Tek Ben Anlarım" şarkısıyla büyük bir çıkış yakalamıştı. Grubun üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil, sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakmalarıyla dikkat çekti. Bu hamle, grubun dağılacağı yönündeki söylentileri doğruladı ve müzik dünyasında büyük bir yankı uyandırdı.

2018 yılında Salman Tin (32) ve Bilge Kağan Etil (35) tarafından kurulan KÖFN grubu, hayranlarını üzecek bir karar alarak dağıldı. İkili, "Bi' Tek Ben Anlarım" ile müzik listelerinde zirveye oturmuş ve büyük bir hayran kitlesi kazanmıştı. Ancak, kariyerlerine bireysel olarak devam etme kararı aldılar. Bu karar, müzik dünyasında büyük bir şok etkisi yarattı.

Ünlü müzisyenler, artık birlikte yeni projeler üretmeyeceklerini ancak zaman zaman beraber konser vereceklerini açıkladı. Bilge Kağan Etil'in bir süre yurt dışında yaşayacak olması, grubun dağılma kararında önemli bir rol oynadı. Etil'in bu kararı, KÖFN'ün geleceği hakkında belirsizlik yaratırken, hayranlar için de büyük bir hayal kırıklığı oldu.

Salman Tin ve Bilge Kağan Etil'in, hayranlarını üzen bu kararın ardından Instagram hesaplarından birbirlerini silmeleri de gözlerden kaçmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri