Konserine 8 bilet satılan popçunun Bodrum konseri iptal edildi

Bu yıl Bodrum, yüksek fiyatlar ve düşük talep sorunlarıyla mücadele ediyor.

Yaz sezonunda fiyatlar her zamanki gibi tartışma konusu oldu ve bu durum, ünlü isimlerin konserlerinin bile etkilenmesine neden oldu. Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın raporuna göre, planlanan kapasitenin çok altında bilet satışları gerçekleşti.

Özellikle Antik Tiyatro gibi büyük mekanlarda düzenlenmesi planlanan konserlerde bile beklenenin çok altında bilet satıldığı belirtiliyor. Yüksek fiyatların turistleri kaçırdığı ve Bodrum'un diğer yaz sezonlarına göre daha az turist çektiği vurgulanıyor. Bu durumun yanı sıra, gece kulüpleri de müşteri eksikliği nedeniyle kapanma kararı almaya başladı.

Bodrum merkezdeki bazı lüks otellerin ise ekonomik zorluklarla mücadele ettiği ve personel çıkarmaya başladığı bildiriliyor. Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın ifadesine göre:

"Geçenlerde 13 bin kişilik Antik Tiyatro’da konser vereceği duyurulan 4 pop sanatçısının bilet satış rakamları açıklandı. Verilere göre, bir konser 8, diğeri 12, diğer ikisi ise 10'ar adet bilet satabildi.

Organizatörler, bu durumu 'Yüksek fiyatlar turisti kaçırdı. Bodrum diğer sezonlara göre bomboş. Kulüpler de kan ağlıyor' şeklinde değerlendiriyor."

Son olarak, Bodrum merkezdeki 450 kişilik bir gece kulübünün müşteri eksikliği nedeniyle erken saatte kapandığı ve bazı lüks otellerin personel çıkarmaya başladığı da söylentiler arasında yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri