Kontrolden çıkan motosiklet kaza yaptı: 2 ölü

Kağıthane TEM Otoyolu'nda gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir motosikletin kontrolünü kaybedip devrilmesi sonucu iki kişi yaşamını yitirdi. Kimliksiz oldukları belirlenen kişilerin kaza sırasında yola savrulduğu tespit edildi.

Kaza, saat 03.00 civarında TEM Otoyolu'nun Ankara yönünde, 34 KKL 483 plakalı motosikletin henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrilmesiyle meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan iki kişi yola savruldu ve her ikisi de olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, yolu kısa süreliğine trafiğe kapattı. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemelerde her iki şahsın da hayatını kaybettiğini doğruladı. Olay yeri inceleme ekipleri kaza ile ilgili ayrıntılı bir araştırma başlatırken, yol temizleme çalışmaları ve motosikletin çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yol kontrollü olarak trafiğe yeniden açıldı.

Kimlik tespiti yapılmayan iki kişinin cenazesi, otopsi için Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri