Korsancılardan Zeki Demirkubuz'a destek

Zeki Demirkubuz'un yeni filmi 'Hayat'ı korsan film sitelerinden izlemek isteyen kullanıcıların karşılaştığı mesajlar, sosyal medyada gündem oldu

Zeki Demirkubuz'un son filmi "Hayat", 15 Aralık'ta sinemaseverlerle buluştu. Film, başrollerini Miray Daner ve Burak Dakak'ın üstlendiği bir yapıma sahip. Ancak, korsan film siteleri tarafından henüz paylaşılmamış olması, sosyal medyanın ilgisini çekti ve "Zeki abiye destek" olarak yorumlandı.

Yönetmen, 29 Kasım'da Twitter üzerinden bilet fiyatları konusunda bir takipçisine verdiği cevapta, "O zaman Kader ve Masumiyet’e korsandan devam, 'Hayat' da yakında düşer zaten. Düşmezse İsmail den link istersin, ne yapayım başka?" ifadelerini kullanarak ilginç bir yaklaşım sergilemişti.

Filmseverlerin, "Hayat"ı korsan sitelerden izlemek isteyenler, bu sitelere girdiklerinde Zeki Demirkubuz'a destek mesajları ile karşılaşıyorlar. "Şimdilik sadece sinemalarda, Zeki abimize destek için sinemada izleyebilirsiniz" şeklindeki yorumlar, filmi izlemek isteyenleri sinema salonlarına yönlendiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri