Kraliçe dizisi 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kraliçe 5. Bölüm fragmanı

Kraliçe dizisi 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kraliçe dizisi 5. Bölüm fragman izle, işte detaylar…

Kraliçe dizisi bugün yayınlanan 5. bölümünün ardından 5. bölüm fragmanı yayınlandı

Dizi fragmanı yayınlanınca güncellenecektir...

Kraliçe Dizisi konusu?

'Queen Sugar’ dizisinden uyarlanan Kraliçe'de; ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olması işleniyor. Deniz ve ülkenin ünlü basketbolcularından Ateş'in mutlu bir evliliği vardır.

KRALİÇE DİZİ OYUNCULARI:

Ayşe Akın,

Serhat Parıl,

Afra Karagöz,

Enez Koçak,

Ecenaz Üçer,

Ege Semih Erken,

Melis Özçimen,

Caner Nalbantoğlu,

Merve Honca,

Ferhat Yılmaz,

Gülşehri Mina Kekeç,

Umut Kaplıca

Cihat Tamer

SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Tam bu sırada Ateş'in geçmişte yaptığı bir hata ortaya çıkar ve bu olay tüm aileyi sarsar. Ateş, Deniz ve Zeynep arasında büyük bir güvensizlik oluşur ve çiftliği geri almak için verilen mücadele zorlaşır.

Öte yandan, Ali'nin de karanlık bir geçmişi vardır ve bu geçmiş yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlar. Bu durum, Ali'nin hem ailesi hem de kendisi için büyük bir tehdit oluşturur.

Deniz ve Ateş arasındaki gerginlik devam ederken, Zeynep ise kendi içindeki mücadeleyi sürdürmektedir. Geçmişi ile yüzleşen ve geleceği için kararlar almaya çalışan Zeynep, ailesinin çiftliğini geri almak için verdikleri mücadelede de önemli bir rol oynar.

Kraliçe dizisi, bu zorlu mücadelelerin yanı sıra ailenin birbirleriyle olan ilişkilerini, kişisel sorunlarını ve toplumsal konuları da ele alarak izleyicilerine sürükleyici bir hikâye sunuyor.

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Burcu Özberk 12 Aralık 1989 doğumludur. Aslen Eskişehirlidir. Burcu Özberk, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olmuş ve ilk televizyon deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan Sultan karakterini canlandırarak yaşamıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde bir dönüm noktası oldu. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarında da yer aldı.

GÖKHAN ALKAN KİMDİR?

Başarılı oyuncu Gökhan Alkan, 8 Aralık 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret - Pazarlama ön lisans bölümünü tamamlamıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri