Kübra Par kimdir? Kübra Par Habertürk'ten neden ayrıldı?

Kübra Par kimdir? Kübra Par Habertürk'ten neden ayrıldı? Kübra Par nereli? Kübra Par kaç yaşında?

Kübra Par, Türk gazeteci ve televizyon sunucusu olarak tanınıyor.

Doğum Tarihi ve Yeri: Kübra Par, 20 Nisan 1984 tarihinde Erzincan, Türkiye'de doğdu. Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden 2007 yılında mezun olan Par, akademik kariyerine Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi alarak devam etti.

Kübra Par, gazetecilik kariyerine adım attıktan sonra birçok farklı medya kuruluşunda çalıştı. Habertürk'te Web Haber Müdürlüğü görevini üstlendi ve aynı zamanda "Açık ve Net" adlı televizyon programını sunuyordu. Ayrıca her Pazar, Habertürk Gazetesi'nde Haftanın Röportajı bölümünü hazırlıyordu. Kübra Par, 2003 yılında Cahit Zarifoğlu şiir ödüllerinde "Nisanın Gölgesi" adlı şiiriyle jüri özel ödülünü kazandı.

Kübra Par, 2023 yılında Habertürk'ten ayrıldı. Ayrılış nedeni hakkında resmi bir açıklama yapılmadı ancak medya sektöründeki kariyerine başka bir kurumda veya farklı bir projede devam etme olasılığı bulunuyor. Kübra Par, gazetecilik kariyeri boyunca önemli işlere imza atmış ve televizyon programlarıyla tanınmış bir isimdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri