Küçük çocuk ailesi PUBG oynamasına izin vermeyince kendini vurdu!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yaşanan trajik bir olay, bir çocuğun internet üzerinden oynadığı şiddet içerikli bir oyuna ailesinin izin vermemesi sonucu kendisine zarar vermesiyle sonuçlandı.

Sarıdibek Mahallesi'nde bulunan bir evde dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, 12 yaşındaki E.C., ailesinin PUBG adlı oyunu oynamasına müsaade etmemesiyle büyük bir üzüntü yaşadı. İddialara göre, bu reddedilme sonrasında çocuk, ailesinin dikkatinden kaçarak yatak odasına gitti ve orada bulunan bir tabancayı alarak kendi hayatına son vermeye kalkıştı. Ailesi, silah sesini duyduktan sonra hemen odaya koştu ancak iş işten geçmişti. Aile çocuklarını kanlar içinde buldular.

Hemen olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, çocuğa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırdılar. Ancak çocuğun kalbi yolda durunca, sağlık ekipleri en yakın hastaneye yani Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine yönlendirdiler. Burada yapılan müdahalenin ardından kalbi tekrar çalıştırılan çocuk, daha sonra OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

12 yaşındaki çocuğun durumu ise ciddiyetini koruyor. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumu doktorlar tarafından yakından takip ediliyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri