Küçükçekmece'deki seçim çalışması saldırısında sıcak gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Tekirdağ'da yaptığı konuşmada AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında meydana gelen silahlı saldırıyla ilgili bir kişinin yakalandığını açıkladı.

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırı Türkiye'nin bir numaralı gündemi oldu. Saldırıya ilişkin olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün önemli açıklamalarda bulundu.

Tekirdağ'da seçim çalışması yapan Erdoğan, buradaki konuşmasında bir saldırganın yakalandığını açıkladı.

Küçükçekmece'deki saldırıyı lanetleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralanan vatandaşa acil şifa dilerken, "İstanbul Emniyetimiz ve İstanbul Başsavcılığımız, gerekli tahkikatı titizlikle yürütmektedir. Türkiye'nin güvensizlik ortamına sürüklenmesine izin vermeyeceğiz." dedi.

Saldırılara karşı mücadelede kararlı olduklarını belirten Erdoğan, "Milletimizin canına kast eden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz."

Silahlı saldırının ardından geçmiş olsun dileklerini ileten siyasi parti genel başkanlarına da teşekkür eden Erdoğan, olayla ilgili bir saldırganın yakalandığını açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri