Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm tarihi! Yapım şirketinden açıklama geldi

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi bu hafta yayınlanacak mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm ne zaman? İzleyenler, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni bölümünü merak ediyor.

Her hafta yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi bu hafta yayınlanacak mı? Selahaddin Eyyubi'nin hayatını anlatan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm ne zaman? İzleyenler, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni bölümünü merak ediyor.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ YENİ BÖLÜM YAYINLANACAK MI?

TRT 1'in sevilerek takip edilen dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, her hafta heyecanlı bölümleriyle ekranlara geliyor. İzleyiciler kanal yayın akışını yakından takip ederken dizinin başrolünde Uğur Güneş yer alıyor.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yayın akışında Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni bölümü çıkmadı. İzleyiciler, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni bölümünü merak ederken yapım şirketi açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, ''Siz değerli izleyicilerimize daha kaliteli bir içerik sunabilmek adına büyük bir özveriyle çalışıyoruz ancak kaliteden ödün vermemek kimi sahnelerin çekimlerinin günlerce sürmesine neden olmaktadır. Bu nedenle dizimize bir hafta ara vermek durumundayız. Yeni bölümümüzü 22 Ocak Pazartesi günü sizlerin beğenisine sunacağız.'' denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri