Küfür kavgasında 1'i ağır 4 yaralı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşanan şiddet olayı, bir grup arasında çıkan küfürleşme sonrası silah ve bıçakların kullanıldığı vahim bir kavgaya dönüştü.

Olay, Günaltay Mahallesi 4902 Sokak'ta gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Ö.G. (67), B.G. (19), Ö.Y. (67) ve İ.A. (31) sokakta bulundukları sırada motosikletle gelen iki kişi tarafından küfürle hedef alındı. Tartışmanın hızla büyümesi üzerine olay yerine bir araç gelerek gruba ateş açtı. Silah sesleri ve kavganın görüntüleri, çevre sakinleri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay sonucunda Ö.G. silahla göğsünden vurulurken, B.G. kalçasından, Ö.Y. sırtından ve İ.A. belinden bıçaklandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından acil hastanelere kaldırıldı. Ö.G.'nin durumu ağır olup, diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelilerin kimliklerini belirledi. Kavgada bıçak kullanan kişinin V.Ç., silah kullanan kişinin ise M.A. olduğu tespit edildi. Şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Polis ekipleri, olayın detaylarını ve şüphelilerin izini sürmeye devam ediyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri