Kültür ve Turizm Bakanlığı ve YÖK bilişim personeli alacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve YÖK istihdam edilmek üzere ‘sözleşmeli bilişim personeli’ alacağını duyurdu. Bu alanda Bakanlık 15, YÖK ise 1 kişiyi istihdam edecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 15 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını açıkladı. Başvurmak isteyenlerin 17.10.2024-25.10.2024 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden gerçekleştirmeleri gerekiyor. Başvuruda Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilemeyeceği ifade edilmektedir.

İlanla ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) da istihdam etmek üzere 1 adet sözleşmeli personel alımı yapmak için ilan açtı. YÖK’ten yapılan açıklamada, “Başkanlığımızda 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 6 ncı maddesi ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik uyarınca sözleşmeli bilişim personeli ile 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 2 nci maddesi uyarınca sözleşmeli çözümleyici, programcı istihdam edilecektir.” denildi.

YÖK’ün ilanıyla ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri