Kurban Bayramı bitti: Bodrum'dan ayrılan binlerce araç kuyruk oluşturdu!

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte Bodrum’dan dönüş yolculuğu başladı. Son 12 saatte yaklaşık 20 bin araç Bodrum’dan ayrılırken, kent çıkışında ve Bodrum-Milas istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Bayram tatilinin 6. gününde tatilcilerin dönüşe geçmesiyle birlikte Bodrum’da yoğun bir trafik yaşandı. 9 günlük tatil boyunca Bodrum’a yaklaşık 250 bin araç giriş yaparken, normalde 200 bin olan kent nüfusu 1 milyona ulaştı. Otellerdeki doluluk oranı yüzde 95 seviyelerine çıkarken, plajlar tatilcilerin akınına uğradı.

SON 12 SAATTE KENTTEN 20 BİN ARAÇ AYRILDI

Karar'ın haberine göre, Bayram tatilinin 6. gününde trafik yoğunluğuna takılmamak isteyen tatilciler, erken dönüş yaparak Gümbet-Yokuşbaşı ve Güvercinlik-Milas istikametlerinde yoğunluk oluşturdu. Zaman zaman trafik durma noktasına geldi.

Son 12 saatte kentten 20 bin aracın ayrıldığı bildirildi. Jandarma ve polis ekipleri, trafiğin akıcı hale gelmesi için kavşaklarda yoğun çalışma yürüttü.

Tatilciler, Bodrum’un keyfini çıkardıktan sonra dönüş yolunda uzun araç kuyruklarında beklemek zorunda kaldı. Kentte yaşayanlar, bayram sonrası normale dönerken, tatilciler de şehirlerine dönüş için yola çıktı. Bayram dönüşünde yaşanan trafik yoğunluğunun önümüzdeki günlerde azalması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri