Kutan'dan son görev: Küsleri yan yana getirdi

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan, bugün Ahmet Efendi Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığına defnedildi. Kutan’ın cenaze töreni, uzun süredir yolları ayrı olan siyasileri yan yana getirdi.

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan'ın Karşıyaka Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde çok sayıda siyasi hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 11'nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, MİT Başkanı İbrahim Kalın, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve Ankara Valisi Vasip Şahin katıldı. MHP lideri Devlet Bahçeli ise cenaze töreninde katılmadı.

Kutan’ın cenaze töreni renkli görüntülere sahne oldu. Cenaze namazı kılmak için siyasiler ön saflarda yer alabilmek için yoğun uğraş verdi. Kutan ebedi yolculuğuna uğurlanırken küs siyasileri de yan yana getirdi. Uzun yıllardır birlikte siyaset yapan sonra yolları ayrılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu ön sırada saf tuttu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri