"Kuyu-10" operasyonlarında 3 ilde 11 şüpheli yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 3 ilde düzenlenen "Kuyu-10" operasyonlarında organize suç örgütü 11 kişinin yakalandığını duyurdu. Operasyonlar sırasında çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, Karabük merkezli üç ilde gerçekleştirilen "Kuyu-10" operasyonları büyük bir suç örgütünün çökertilmesine yol açtı. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde Karabük İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Organize suç örgütünün başını Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel'in çektiği belirlendi ve operasyonlar neticesinde bu örgüt tamamen deşifre edildi. Operasyonlarda, elebaşlarının da aralarında bulunduğu toplam 11 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan detaylı incelemeler sonucunda, şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yağma, nitelikli dolandırıcılık, kasten yaralama, tehdit ve uyuşturucu madde ticareti gibi çeşitli suçları işledikleri belirlendi.

Operasyonlar sırasında ele geçirilenler arasında 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda senet, pos cihazı ve çeşitli dokümanlar bulunuyor. Bu materyallerin suç örgütünün faaliyetleriyle ilişkili olduğu değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri